Ben hiç bir şekilde bir coin hakkında alın ya da almayın demem. Bu karar sizin vereceğiniz bir kararadır. Size nacizane önerim bir coine yatırım yapmadan önce o coini araştırmalısınız. Bitcoin 1 Aralık 2022'den beri boğasını yaşıyor zaten 15.77$'dan bu yana 110K 'da tam 7X yapmış olacak, Yatırım için düşünmeniz ve kendinize sormanız gereken 1.Beklentim nedir? 2. Ne kadar sürede geri dönüş bekliyorum. - Bu kendinize soracağınız soru-cevap karşısında ne yapmanız gerektiğini anlayacaksınız. Bitcoin amiraldir.! -

XRP; bankacılık sistemi tarafından yürütülen para transferlerine rakip olmak üzere geliştirilen bir projedir.. XRP, hem bireysel kullanıcıların hem de bankaların ilgisini çekerek düşük maliyetle para gönderilmesine olanak sağlayan altyapıya sahip yakın zaman da, balinalar tarafından da 1 Milyar XRP alındığı açıklandı ve şu an CoinMarketCap' de 3.Sırada olan gözde projedir.. Altcoinlerin boğası gelirse önde gidenlerden olacağı düşünülmektedir. Çünkü artık önceki boğalar gibi her coine hacim girmeyecek bunu biliyoruz. Doğru üründe/projede olanlar kazacaktır. Onun içinde yatırım yapmadan önce projeyi doğru analiz etmek çok önem arz ediyor. Benim hizmetlerimden biri de Proje Araştırma ve Raporlamadır. Bu konu hakkında profesyonel bilgiye ihtiyacınız olursa belli bir fee karşılığında yardımcı olabileceğim konuları değerlendirebilirim. Bol kazançlar.

RDPHOME adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cok bılgılı duruyorsun sana anlatayım net sekılde lutfen bana tavsıye ver bır arkadasımın tavsıyesı uzerınde btc aldım dedıkı yılbasından once al cok duscek 5 ay elınde tut ve boz bana dua edeceksın bende ledger alıp kullanılısını ogrenıp para attım baktımkı sorun olmuyor devamını getırdım ancak suan hala kaar etmıs degılım sadece 300 euro kaar ettım bu arada sımdı bır arkadasımda bana xrp al dıyor sızce dınlemelımıyım rıple almalımıyım