Hilesiz, spamsız, reklamsız böyle bir hizmeti sağlayabiliyorsan insanları fenomen edip gelir kapısı elde etmelerini sağlayabilirsin bence çok faydalı. Şikayet konunuzda 2021 ama 80K görüntülendiğini söyledim ama garanti vermedim, görüntülenmedi ne yapayım demişsiniz. 4 yıl kocaman bir süreç kendinizi geliştirdiyseniz bence çok güzle bir hizmet. Yolunuz açık olsun.
Merhabalar, 6 yıldır instagramda milyonlarca takipçim var, çok fazla kez 0 dan 300 400 bin takipçilere kadar mizah sayfaları ve farklı konseptte sayfalar büyüttüm. Çok fazla tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.
Benim eski çalışanlarım hepsi benden öğrendikleri bilgiler ve taktikler sayesinde yüz binlerce takipçilere sahip oldular. ( 0 dan hesap açarak.)
Çoğu kişinin bilmediği birçok kendime özel taktiğim var.
Mesela aynı hesaba siz 1 story atarsınız 10 bin izlenir, ben atarım 70 bin izlenir.
Mesela şuan 1 sayfama bakan adminin postlarını ve aldığı erişimi beğenmedim. Onun attıkları 10 20 bin izleniyordu ben attım her attıgım post milyon milyon izlendi.
0 dan veya normal çok kolay şekilde hesabın keşfette nasıl milyonlara ulaşacağı ve keşfetten nasıl takipçi çekeceği hakkında tüm püf noktalara sahibim.
Örneğin 1 milyon izlenen 1 videomdan sadece 20 30 bin takipçi geldiği oluyor.
Şuan piyasaya baktığımda birçok bilgisiz veya benim tecrübemin bilgimin 10/1 ine sahip olmayan kişilerin ebook eğitim vs sattığını görüyorum.
0 dan veya normal şekilde hesabın takipçisinin ve izlenmelerinin nasıl uçacağını, aktifliğin nasıl max düzeye çıkacağını vb anlatacağım
eğitimin fiyatı sizce ne kadar olmalıdır ?