Selamlar arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim r10 üzerinde çok faaliyet gösterdim daimi müşteriler kazandım ama artık bozum işlemlerime ara vermek istiyorum yeni projelerde olduğumdan dolayı forum aktifliğim dahi düştü işlere ise zaman ayıramıyorum.

Bozum İşlemi Yaparken Hiç Bir Gideriniz Olmaz % Geliriniz Olur Müşterinizin Paraları Üzerinden Para Kazanırsınız.

İşi Doğru Şekilde Yaptığınız Zaman İnsanlar Sizlerle Düzenli Çalışmalara Başlar Çoğu Kişi Günlük Ödeme Alıyor Satışlarından, Referanslarından Ettiği Gelirleri PayPal Üzerinden Çekim Sağlıyor R10’da Büyük Bir PayPal To Kripto&IBAN Şeklinde Exchange İhtiyacı Var Ve Sadece R10 İçin Değil Tüm Forum Ve Telegram Gruplarında İhtiyaç Duyulmaktadır.

PayPal Hesap Oluşturma
PayPal To IBAN Yapmanın Alternatif Yolları
Yurt Dışı SIM Ve Kanallar İster Devir İster Sıfır Kurulum

Eğitim Sonrası %100 Garantili Şekilde PayPal Üzerindeki Bakiyeyi TL Yapabileceksiniz. Ve Ekstra Olarak PayPal Hesabı Oluşturabileceksiniz. Oluşturduğunuz Hesapları Satarak Kazançda Sağlayabilirsiniz Sizlere Kalmış.

Gelelim ki Fiyat Konusuna Arkadaşlar Kimseyi Karalamak İftira Atmak İstemem Ama Piyasada Hesap Oluşturan Eğitim Veren Herkes Ya Bir Yerlerden Almış Yada Kapanıyor Patlıyor İşlemin Sonunda Haklı Durumda Olarak Mağdur Oluyorsunuz Zaten Anlık Patlak Vermiyor Sizleri Bir Süre Götürüyor Sonrasında İş Yapamaz Hale Geliyorsunuz.

Kazanç Kanıtlarım İle Göstere Bilirim R10 Üzerinden İşlemlerim Totalinde 6 Ayın Sonunda 600k Kazanç Sağladım.

Kazancınızı Ekstra Olarak Katlamanız İçin Küçük Tüyolarda Veririm Sıkıntı Yok Bu İşteyken Bozum Yaparken 10 Kazandıysam 12 Yapmayı da Öğrendim
Ayrıca İnsanlara Bozum Komisyonu Vermezsiniz Eğer Düzenli Ödeme Alıyorsanız Sizin İçin Bir Fırsat Hiç Bir Zaman Kısa Vadeli Düşünmeyin.

Fiyat Sabit Pazarlıksız 500 Dolar Sadece 5 Kişiye Vereceğim