Zeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@yagmursoft; merhabalar tekrardan, bu konu üzerinden bir önceki geri bildirim doğrultusunda haber yazılımı yapmaya başladım.
Eğer var ise senin ve forumdaki diğer arkadaşlardan öneriler istiyorum, haber yazılımında nelerin olması gerektiği konusunda.

Şu aşamada genel olarak haber yazılımlarında yer alan "yazar sistemi, kategori, anket, etiket, yorum vs.." gibi tüm alanları kodladım. Başka ne tür geliştirmeler yapılabilir ?? ,projeyi ele almış iken standardın dışında biraz daha gelişmiş bir sistem yapmak istiyorum
Başka sitelerden haber çekip siteye yayınlayan bot önerilerinde bulunmayın lütfen, çünkü sizde biliyorsunuz ki bu tarz içerikler "telif" kapsamında.
Merhabalar mesajımızı dikkate aldıgınız için öncelikle çok teşekkür ederiz Hiç şüphesizki sektördeki en büyük ihtiyaç olduguna kesinlikle emin olabilirsiniz.Haber yazılımınını tasarımı örnek olarak şöyle olmalı ;
İlk giriş anasayfada kayan slider olmalı son eklenen haberler ile ilgili
Sağ tarafta apisiz çalışan güncel döviz bilgileri olmalı
Döviz bilgileri üstünde küçük sekmede son dakika veyahut flash haberler olmalı
Döviz bilgisi altında futbol veya spor fikstürü deneyebilirsiniz
Bunların altında ise nöbetçi eczaneler bölümü kesinlikle olmalı ( kendi sitemdeki çoğu trafik buradan gelmekte )
Google adsense , diğer reklam firmaları ve manuel reklama uyumlu bir tasarıma sahip olmalı. Site reklam ile boğulmamalı göze hitap edecek şekilde olabilir
Ve daha fazlası küçük şeyler ama bunlar olmazsa olmaz düşüncesindeyim sebebi şu daha önce bu özellikte ve benzeri özellikte herhangi bir tema, yazılım görmedim. Bizimkiler sadece ŞAHSİ tavsiyemiz olup değerlendirebilirsiniz