esozger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen dışarıda konuşurken bu şekilde maliyetlerimi dahil ettiğimi anlattığımda 30 kuruşu dahi maliyet saydığımı belirttiğimde bu kadar detaycı olma diyen çok kişi oluyor ancak maalesef sizin de dediğiniz gibi kargo poşetinden, sticker etiketine kadar her şey maliyet. Drop tarafı başlı başına uçurum maalesef onu da insanlar deneyimlediğinde anlıyor
o beğenilmeyen maliyetler totalde çok ciddi rakamlara ulaşıyor ben bunu kargoda ödüyorum ,Trendyolda barem altı fiyatlarda Tex ile Aras arasında 7-8 lira fark oluyordu ben Tex ile çalışmıyorum üstelik Trendyolda en basitinden el yayı 69 liraya satılırken ben aynı ürünü hepsiburada da 122 liraya satıyordum Trendyolda barem altı ürün satmayı bırakıp Hepsiburada'da barem altı kargolar için Hepsijet ile çalışıyorum ,sadece barem altı ürünlerde satış adedine göre kargoda yılda 100 bin lira kazanılır en az .bir de şunu fark ettim Trendyolda satıcıların büyük kısmı erken ödeme çekmeye başladı sanki Trendyola az para kaptırıyor bir de erken ödeme çekip ona faiz veriyor