rsmalee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu yazdığın giderleri hiç kimse hesaba katmıyor ,ilk zamanlarda koli bandı ve patpatı gider olarak görmezdim ama patpat olmuş 270 lira her ay en az 10 tane alıyorum koli bandı olmuş 24 lira ,ben Aras kargo ile çalışıyorum kargo poşetimi karşılıyorlar oan rağmen bazen ara boy dışardan almak zorunda kalıorum yoksa kargo poşeti bilen en ucuz 0,5 lira en küçük boyu ,gider kalemleri toplamda çok yüklü tutuyor insanlar heves ile açıyor ama hesabını kitabuını doğru dürüst yapmıyor çoğunun da vergi dairesini ciddi anlamda borcu oluyor.
bir de çalışıp ek gelir olarak Dropshopping yaparak kazanç sağlamak isteyenler var bu ülkede dropshopping doğru yapılan bir sistem değil bunu anlatamıyorum insanlara adam senin kargonu yapacağını kendi hesap açar kendi satar diyorum ya da yapsam ben yaparım diyorum bunu anlatamıyorum . internette etik olmayan başka bir durum daha var üreticiler veya ithalatçıların hepsi sayfa açıyor hem piyasaya mal satıp hem rakip olarak karşımıza çıkıyor bunu yapıyorsun bari mal sattığın adamların fiyatlarınn altına mal satıp adamları keriz yerine koyma.
Bazen dışarıda konuşurken bu şekilde maliyetlerimi dahil ettiğimi anlattığımda 30 kuruşu dahi maliyet saydığımı belirttiğimde bu kadar detaycı olma diyen çok kişi oluyor ancak maalesef sizin de dediğiniz gibi kargo poşetinden, sticker etiketine kadar her şey maliyet. Drop tarafı başlı başına uçurum maalesef onu da insanlar deneyimlediğinde anlıyor