Merhaba, konuyu nereye açacağımı bulamadım, yanlış yere açtıysam taşınabilirse sevinirim.

2024'ün son günü Otelz tarafından bildiğim kadarıyla tüm otellere "reklam ve listeleme ücreti" adı altında fatura kesildi. Kısacası toplam ücretin %15'i kadarını alırken bir de üstüne kendince bir "vergilendirme" yaptı. Hali hazırda birçok otel Otelz'den ödemesini almakta sorun yaşıyor. Şu an çalıştığım iş yeri bir aydır ödeme alamıyor. Ben bunu sıkıntı olarak görüyordum ama butik ve küçük otellerde bu süre 6 aydan 3 yıla kadar yayılmış durumda. Konuyla ilgili Otelz finans bölümünü aradığımızda ya yetkiliye bağlamak için "biraz bekleteceğiz" dedikten sonra tekrar bağlanıp yetkili tatile çıkmış, yerinde değilmiş benzeri safsatalarla geçiştiriyorlar. Bu arada finans bölümüne ulaşmanın en kısa süresi 45 dakika, 1 saat arasında, o da şanslıysanız. Tamam ekonomi kötüye gidiyor ama bunun acısını iş yaptığın insanlardan çıkarmak da komik. Sanırsam Otelz ekonomik olarak yaşadığı sıkıntıları otelleri kaybetmek pahasına hak edişlerini ödemeyerek ve kafasına göre para kopararak turizmciye yansıtmaya çalışıyor.

Otelz'nin para yolduğu ve bu parayı geri alabilmiş biri varsa mesajını beklerim.