Saçma gelecek ama sikayetvarcom'a yazın hocam 1 saat içerisinde aksiyon alıp sorununu çözüveriyorlar hemen Sıfır şaka bu arada, daha 3 gün önce Vodafone ile şöyle bir şey yaşadım. Zaten evde vodafone çekmediği için en düşük paketi kullanıyordum 4gb internetli olanı 100 liraya, yeni teklif ise aynı paketi 240 liradan vermeye çalışıyorlar. Aynı evin içinde aynı paketi kullanan hat var 160 liraya verdi Vodafone ve arayıp taahhütünüz bitti dediğinde bu durumu sordum, kişiye ve kullanıma göre belirleniyor dendi bende sikayetvar'a yazdım kişiye göre fiyat biçiyorlar gibisinden. Daha 1 saat geçmedi bak, belki 45-50 dakika içerisinde arandım ve fiyat olarak aynı paketi evdeki diğer hatta uygulandığı gibi 160 + telsiz kullanım ücreti olarak verse razıyım, direk size 120 lira + telsiz kullanım ücreti olarak sunabiliriz dedi. Ben 160'a razıyken 120ye kendileri indirdiler bende sorunum çözüldü teşekkürler yazdım. Senin dediğin gibi bende taşımayı düşünüyordum gerek kalmadı, çok garip fiyat politikaları var gerçekten