Fiyat yüksek geldi teşekkürler etiket için.
fiyat çok yüksek geldi
teşekkürler
Merhaba,
Etiket için teşekkür ederim hocam, fiyat yüksek geldi.
Referans olabilirim hocam
Diğer arkadaşlarında dediği gibi fiyat aşırı derecede yüksek yarın bir gün Instagram güncelleme yaparsa ne olcak bu taktik işe yaramazsa çünkü Instagram da her an herşey değişiyor
hocam her an kapanabilecek bir taktik için 13k bana da fazla geldi
konuda söylediğiniz gibi 1 hesap yapıp 5k dan satsa alan kişi, amorti etmek için minimum 3 hesap kasması lazım
şimdilik ben de fiyat revizesini bekleyenler arasında kalayım
Referans almayı düşünürseniz 15 gün eksiksiz içerik üretir duruma göre sonuçları yazarım. Kolaylıklar dilerim hocam.
referans düşünürseniz ben de olabilirim. iyi satışlar dilerim
Mesela bize bunu kanitlarsaniz sevinirim bi sifir hesap kasarsaniz en azindan bakalim ilerleyiş nasil.
Teşekkürler etiket için , algoritma sürekli değişiyor bana da fazla geldi.
Örnek hesap sunabilir misiniz? Yöntemin gerçekliğiyle alakalı sorular da kafalardan silinmiş olur.
Ücret ütopik geldi hocam, yine de iyi satışlar.
Etiket için ve her ayrı ayrı sorularla konuyu açıkladığınız için teşekkür ederim. Kendi adıma konuşayım bana göre bu fiyat fazla hocam. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi algoritmanın sabaha selasının okunmayacağının garantisi yok yinede teşekkür ederim.
fake kadın hesabı açıp abaza ve sapıkları toplamıyorsanız kastığınız bir hesabı örnek pm bekliyorum.
Diğer arkadaşlar gibi benim de şüphelerim devam etmekte. Bir algoritma değişikliği ile yok olacak bir yönteme kimse 13 bin TL vermek istemez. Konu içerisine yönteminizle 10-15k takipçi kastığınız bir hesap ekleyebilirseniz daha ikna edici olur. Etiket için teşekkür ediyorum.
Genel olarak fiyatın yüksek bulunması sebebi ile indirim yapılmıştır. Güncel Fiyatı 9.000 TL olarak belirlenmiştir.
Arkadaşlar bu eğitimi diğerleri ile karıştırmamanızı rica edeceğim, ücret iade garantisi verebilecek kadar güvendiğim bir eğitimdir.
Aldığınız eğitim de başarısız olur iseniz ÜCRET EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE İADE EDİLECEKTİR.
Ben bu eğitimi 2-3 bin tl den satışa sunsam ve belirli bir stok belirlemesem 24 saat içinde satacağım kişi sayısı minimum 50 kişi olacaktır bunu yoğun ilgiden ve talepten anlayabilirsiniz.
Fakat benim amacım bu yöntemin çok fazla dağılmaması ve para ödeyerek aldığınız bu hizmetten uzun soluklu memnun kalmanızdır.
Bunları göz önünde bulundururak tekrar değerlendirebilirsiniz. İyi çalışamalar.
WHATSAPP iletişim için tıklayın.