Konu
Burun Estetiği Oldum Pişman Mıyım?
10-01-2025, 21:24:58
unrecognizable
Öncelikle herkese merhabalar.
Estetik kaygıdan ötürü burnumu yaptırmadım uzun süredir bir sinüzit sıkıntısı çekiyordum (baş ağrısı, ağız açık uyanma, gün içinde yorgunluk, sabah yorgun uyanma) bir sürü devlet hastanesi, özel hastane gezdim. Hepsinden aynı cevabı aldım burun kemiğim eğri olduğu için sinüzit kanalını tıkadığını ve bundan ötürü sinüzitlerin boşalmadığını ve baş ağrısı yaptığını ağız açık uyandığını vs söyledi, devlet hastanelerinde istanbul için konuşmak gerekirse, ameliyat için tarihleri belirsiz yıl sonrasına veriyorlar mecburen özelde oldum, doktorumu araştırdım cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.
İlk hafta tampon alçı vesaire gezdim, sonrasında tampon çıkarıldı bandaj takıldı 2.haftanın sonunda oda çıkarıldı, şuan tamamen serbestim. Burnumda ki ödem hızlı geçiyor doktor yaş avantajı olduğunu söyledi (19) ancak hala burnum tıkalı. 1 ay oldu başım ağrımıyor ama geceleri ağzım açık uyumak zorundayım çünkü burnumun birinden nefes alamıyorum. doktor ort 3 ay içinde düzeleceğini söyledi. Ama bilmiyorum pişman gibiyim de değilim de. Yorum sizin, bilgili daha önce olan arkadaşlar varsa yorum yaparsa mutlu olurum.
Merak edenler için eski hali vs yeni hali >
https://hizliresim.com/dktn6jn