mufuo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@xmartogo; hocam gibi düşünüyorum. Forum kurallarını okursanız konu baltalama diğer forumlarda olduğu gibi yasak. Aklınıza gelen bir tavsiye fikir yoksa yorum yapmanıza da gerek yok.
Bence insanların iş kurarken vazgeçme sebebi inançlarının olmaması. 0'dan belirli bir düzeye gelmiş biri olarak şunu söylemem lazım; inandığınız şeyi satın. Eğer bir ürüne bakınca dijital veya fiziksel olması sorun değil ona bakınca duygularınız iyi veya kötü değişiyorsa o ürün bence satılabilir. Her ürünün alıcısı vardır önemli olan sizin o alıcıyı bulana kadarki hevesiniz ve süreciniz. Maddi yönden yıpranabilirsiniz sorun değil para gelip geçici. Manevi yönden yıpranabilirsiniz fakat ertesi gün kalktığınızda ben bunu nasıl daha iyi yaparım diye düşünebiliyorsanız bence buda sorun değil. Ürün tavsiyesi vs almak geçici hevesler için olduğunu düşünüyorum bir üründe güzel kazanabilirsiniz fakat süreç 1 adım zorlaşınca hemen başka ürün aramaya başlarsınız. O yüzden burada ürünü bir tık sizin bulmanız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bir çocuk bisiklet almak için öğle yemeğini bırakabilir fakat sevmediği şey için önüne para koysanız bile almak istemez. O bisikleti bulursanız bize ulaşın yardımcı olalım.