Özel sözleşme falan hikaye her türlü uğraşırsınız öyle bir dünya yok istanbul da eviniz nerede ? eğer yeri uygunsa kısa dönem kiraya verin ben öyle yapıyorum diğer türlü kiracı ile uğraşmaya değmez yada bir başka seçenek kiracıya sözleşme yapmayın parayı kendi adınıza almayın benim sabit bir kiracım var ben onda öyle yaptım adamla konuştum açık açık kardeşim ben hakkımı aldıkça sen oturursun sen hakkını ödedikçe ev senin 1 yıldan öncede bir şey demem yıllık konuşur devam ederiz dedim en kötü senaryo da sözleşmesi yok adıma para girişi yok yani hiç bir şekilde kanıtlayamaz sitede sadece yanımda oturan olarak görünüyor riskli ama yapacak bir şey yok kötü bir durumda anahtarı değiştirir kapıya koyarım daha önce çok çile çektim benim anam ağlayacağına onun ki ağlasın öyle dava yolu ile falan kiracı cıkarmak hikaye ben 1 sene kira ödemeyen adamı 2 defa ev deviri yapmama rağmen cıkaramadım en son cıkarırken evi kırdı döktü döve döve çıkardım öyle avukatların falan gazına gelmeyin onlar para için şöyle çıkarırız böyle çıkarırız hikayesi anlatıyorlar