DroidPeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işlerle uğraşan herkesin aklına gelmiştir.

Keşke r10 gibi bir forumun olsa üff ne para kazanırdım demiştir.

Bazıları bunu biraz ileriye götürüp forum siteleri açıyorlar ve direk aynı burada ki düzeni foruma uygulamaya çalışıyorlar ve bir süre sonra batıp gidiyorlar.

Sizce burayı farklı kılan nedir, neden buradan çıkamıyoruz, kopamıyoruz?

R10'un nesini seviyorsunuz, anlatın bakalım
Genel olarak tek derdimiz para oldugu icin sadece kazanca yonelik hareket ediyoruz. Klasik Turk mantigi yani. Maksat fayda saglamak icin bir seyler acmak degil, burasi yaptiysa ben de yapayim ve onlar kadar para kazanayim dusuncesi. 35 Yasindayim, R10'un 20 yili var bende. Cocuklugumdan beri is yapayim yapmayayim, bazi seyleri takip edebilmek icin girer mutlaka google'dan once buraya bakarim ve daha da ileri gideyim, cogu seyden de anlamam. Maksadim okumak, ogrenmek, bilgi sahibi olmak. Anlamadigim ise bile para yatirmisligim vardir, sirf fayda saglayayim diye.

Burayi farkli kilan degil de burayi imrenecek hale getiren tek sey duzen, yetenekli insanlarin bir arada olmasi, arka planda calisma, seffaf olma (benim dusunceme gore) 20 yildir var olan bir yerin kopyasi ya da rakibi olmak hele ki "forum" klasmaninda cok da kolay degil.

@Coşkun Çetin; benim 14-15'li yaslarimi hatirlar mi bilmem ama ben onu cok iyi bilirim. Buranin sahibi oldugu icin degil, cok oncesinde burada sadece kullaniciyken bile cok faydasi, iyiligi dokunmustur bana.

Askerlik arkadasimi bile burada buldum ben, tamamen denk geldik. Kendisinden de cok sey ogreniyorum.

Kendimi burada tatli su baligi gibi goruyorum, kendime ait sudan cikip baska bir suya girmem de hayatimi etkiler tabiki, bu yuzden buraya aidiyet hissedince boyle oluyor demek ki.