bu his ben de yaklaşık beş altı sene önce başladı boğazıma bir şey takılmış gibiydi ayva yersinde boğazına takılır ya aynı o şekildeydi ayrıca bazen nefes darlığı eşlik ediyordu bu hisse, hayat kalitemi çok ama çok düşürmüştü anksiyetemde olduğu için sürekli ciddi bir hastalığım olduğunu düşünmekten belirtiler daha da sıklaşıyordu ve çok kötü hissediyordum bir türlü geçmiyordu gitmediğim doktor kalmadı. göğüs hastalıklarına gittim MR çekildi tüm tetkikler yapıldı hiçbir şey çıkmadı, kalp doktoruna gittim efor testine bile girdim hiçbir şey çıkmadı, kulak burun boğaza gittim boğaz reflüsü olabilir dedi diğer tüm tetkikleri yaptı bir şey çıkmadı, mide bölümüne gittim reflünün diğer türleriyle alakalı olabilir diye yine bir şey çıkmadı. psikiyatrimle bu hissin psikolojik olduğuna kanaat getirdik ve artık boğazımda hiçbir şey hissetmiyorum benim boğazımda bir şey yokmuş psikolojim bozukmuş. antidepresan kullanıyorum ve düzenli olarak psikiyatr doktorumla görüşüyorum şükürler olsun bu sorunun üstesinden gelebildim. siz de gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra bir sonuca varamazsanız bir psikiyatri doktoruna danışabilirsiniz. geçmiş olsun.