Miracolo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spot alım yaptıysanız korkacak birşey yok. Çok iyi bölgelerden alım yapmış oldunuz, Nacizane önerim All-IN asla girmeyin kademeli giriş yapmanız faydanıza olacaktır. Örneğin100K bütçe de %40 %30 %30 olarak ayırırsanız ilk kademe 90K bölgesinde yaptınız olası sert düzeltmelerde 90K - 85K masaya gelebilir o bölgelerde de 2.alımı/ekle yapmanız portföyü doğru yönetmenizi sağlar. Ancak ekleme bölgelerini TOTAL-2 / 3 grafiğinin alt major destek bölgelerinde yapmanız çok önemli.

Vadeli işlem için söylüyorsanız riskli bir süreçteyiz vadeli işlemlere şu an eğitimsiz girilmemeli! Yüksek kaldıraç kullanılmamalı! Vadeli işlemlerde bir çok nüans var. ( Trump öncesi habere dayalı anlık manipülasyonlar olabiliyor. Şu an olduğu gibi )

Not: Söylemlerim "Yatırım Tavsiyesi" niteliği taşımıyor sadece kendi görüşlerimdir. Bol kazançlar,

Ben bu dedıklerınızden anlamıyorum ledger ıcerısınde soguk cuzdanda tum para ortalama 10.000 € fılan yaptım yılbasından sonra cıddı artıs olur dedıler beklıyorum gelen gıden yok