Spot alım yaptıysanız korkacak birşey yok. Çok iyi bölgelerden alım yapmış oldunuz, Nacizane önerim All-IN asla girmeyin kademeli giriş yapmanız faydanıza olacaktır. Örneğin100K bütçe de %40 %30 %30 olarak ayırırsanız ilk kademe 90K bölgesinde yaptınız olası sert düzeltmelerde 90K - 85K masaya gelebilir o bölgelerde de 2.alımı/ekle yapmanız portföyü doğru yönetmenizi sağlar. Ancak ekleme bölgelerini TOTAL-2 / 3 grafiğinin alt major destek bölgelerinde yapmanız çok önemli.
Vadeli işlem için söylüyorsanız riskli bir süreçteyiz vadeli işlemlere şu an eğitimsiz girilmemeli! Yüksek kaldıraç kullanılmamalı! Vadeli işlemlerde bir çok nüans var. ( Trump öncesi habere dayalı anlık manipülasyonlar olabiliyor. Şu an olduğu gibi )
Not: Söylemlerim "Yatırım Tavsiyesi" niteliği taşımıyor sadece kendi görüşlerimdir. Bol kazançlar,
Ben bu dedıklerınızden anlamıyorum ledger ıcerısınde soguk cuzdanda tum para ortalama 10.000 fılan yaptım yılbasından sonra cıddı artıs olur dedıler beklıyorum gelen gıden yok