Dostlar selamlar, Maalesef talihsiz bir olay oldu ve QNB tarafından icraya verilmiştim ödeme zorluğundan ötürü ve taşınma arefesindeydim total de 3 banka ile icralıktım 3'üne de dürüst ve doğru şekilde mal beyanı verdim. Fakat bugün tekrar uyapı kontrol ettiğim de dosyalar güncellenmiş ve QNB tarafından 08/01/2025 itibari ile bir mahkeme kararı çıkmış tüm banka hesaplarıma haciz koymuşlar ve aşağıda ki karar çıkmış ;
HACİZ TALEP EDİLEN ADRES: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Müdürlüğümüzün yukarıda numarası yazılı dosyasında alacaklı vekili tarafından borçlunun yukarıdabelirtilen adresinde haciz talep edilmekle; Müdürlüğümüzce haciz talebinin kabulüne karar verilerek adresin konut olduğu uyap sistemindeki kayıtlardan anlaşılmakla İİK 79/a maddesi uyarınca haciz kararının onayı hususunda karar verilmek üzeredosya yazımız ekinde gönderilmiştir. Gerekli inceleme neticesinde verilecek kararın Müdürlüğümüze gönderilmesi arz olunur.
Şimdi gerçekten haciz mi edileceğim evde ki tüm eşyalar tek çok bir şey yok zaten kirada yaşıyorum ne olacak ne bitecek özellikle avukat arkadaşlar da yardımcı olursa çok sevinirim.