BgogR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Şikayetçi olduğum üye: @MakeRKereM;
* Şikayetçi olma nedenim: Kendisini sunucu hizmeti tanıtım konusundan buldum ben firmasından sunucu alıp sunucusuna ek ip adresi almak için yazdım . Kendisinden 4 ocak 2025 tarihinde 64 (/26 subnet) kiraladım parayı attıktan sonra 10 ip adresi attı hemen lazım mı dedi biraz konuştuk sonrasında bu gece teslimi biter mi dedim verimerkezindeyim dedi o gece konuşma bitti. Sonraki gün bir daha sordum ne zaman teslim olur diye bugün kalan ipleri vereceğiz gibi yanıt aldım başka bir yanıt alamadım o gün (Pazartesi günü). Salı gününe geldiğimizde ben biraz acıtasyon yaptım anlasın halimi iplerin aciliyetini diye kendisini arayınca aramayı açmayıp mesajlara görüldü attı (isteyerek istemeyerek bilmiyorum) müşteri panelinden ekledim dedi bakıyorum müşteri paneline yok hiç bir şey sonra dedim şikayet açacağım falan gitti 5 ip adresi daha attı bi anda sadece 5 ipmi diyince elinde ip olmadığını 1 müşterisinin kabinden çıkmasını beklediğini söyledi ( elinde ip yokken niye bana ip kiralıyorsun? ) . Salı günü dedi bugün gelicekler çıkıcaklar bende dedim salı günü veya çarşamba günü teslim edilir benimde final haftam pek ilgilenemiyorum kendisiyle çarşamba günü yazmayı unutmuşum perşembe yazıyorum ee hocam ipler nerde diye sabah yazıyorum öğlen birdaha yazıyorum akşam birdaha yazıyorum akşam yazdığımdada r10 şikayet açacağım diyorum şikayet dediğim an 13 ip adresi daha atıyor sonra diyorki toplam 28 ipniz oldu kalan 36ipnizi vericem yeni bilgisayarı açıyorum diyor ben şikayet açacağımı söyleyince tabi açabilirsiniz diyor ondan sonra bir daha cevap alamıyorum kalan ipleride vermiyor cevapta vermiyor.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/site-server-admi...imizasyon.html
* Açıklama ve kanıtlarım:
Görüşme kayıtları burada , dekontlar ise elimde eğer adminler isterse özelden atabilirim.

EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MakeRKereM; açıklama yapması için davet edildi.
BgogR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kontrol sağladım teslim edilmiş keşke bu şikayeti açmak zorunda kalmasam direk teslim edilse uzatılmadan çok iyi olurdu

teşekkürler eka bey
Taşınma sürecimiz olduğu için gecikme olmuştur, Gün bazlı mağduriyetiniz müşteri panelinize iade edilmiştir.