Bu genelde neden olan birşey mi yoksa kodlardan mı anladınız hocam. Bilmediğimden soruyorum.
Eğer öncesinde aynı sunucuda uzun sürelerde kullanım sağlayıp bu gibi sorunları yaşamadıysanız ve çok nadir başınıza gelen bir olaysa genelde %90 saldırılardan yapılıyor bu çok basit numaralar bunlar ilettiğiniz log kodlarını okumadım bile bahsettiğinize göre direkt kafamda senaryo canlandı zaten size söylediğim log dosyaları genelde 3-5 günlük oluyor geçmişe yönelik hızlıca tüm request access logları incelerseniz orada mysql'in patladığı zaman aralığının öncesinde gelen request isteklerini çok detaylı inceleyin orada spam tarzında sürekli aynı url'e gelen spam tarzı requestler varsa sitenizde buna benzer risk teşkil eden tüm url ve altyapıda güvenlik önlemleri almanız gerekir genelde çok düşük kaynaklı sunucularda bu yaşanır yada çok güvenlik açığı olan veritabanına optimize edilmemiş sorgular üst üste atıldığında güçlü sunucuları bile zorlayacak kadar kötü kodlarda spam durumlarında çökebilir uçabilir. Daha önce çok başıma geldi bu gibi aksiyonları çok detaylı kontroller sonrasında fixleyerek düzelterek deneyimlediğim için sizede detaylı bilgi veriyorum başka bişeyden yaptığını sanmıyorum. Kolay gelsin.