Hadi böyle yazılı bir kural varmı bilmiyorum ama hadi yok diyelim sen bir topluluğun içine gidip mesela taksime herkesin duyacağı şekilde hey bana bakın desen bir sorun olmaz kimse seni etraftaki polislere vs şikayet etmez bakan bakar bakmayan bakmayıp devam eder ama sen gidip aynı yerde bağırarak bu dediğin kelimeyi kullansan büyük ihtimalle güzel bi yumruk yersin.

Veya sana şöyle başka bir açıklama daha yapayım, bu forumda kadın ve erkek karışık iki cinsiyetten de insan var bu kullandığın kelime de çoğu kişiyi rahatsız edeceği gibi çoğu kadınların neredeyse hepsini rahatsız edecektir. Mesela senin bir kadın yakının bu forumda olsa ve rahatsız olsa bir başkasının bu kelimeyi kullanmasından sence doğru hareketmi? Toplumun huzurunu bozmak gibi forum kullanıcılarının huzurunu bozmak olarak da algılayabilirsin bunu.

Ama hepsinden de en önemlisi argonun toplum içerisinde yazılı olmayan kurallarda da istenmeyen bir davranış olduğunu bilmen lazım. Ceza alman bu yüzden en doğru hareket. Hareketin tekrarlanmasında ise daha büyük cezaların verilmesini doğru diye düşünüyorum.