Kendi aracım için yaşadıklarımı anlatayım sende pay çıkar hocam kendine galeriye eski arabayı verdim yeni araba aldım arabayı alırken galeri ekspertizde yaptırdı. Sonra araba motor yatak sardı yolda kaldık diye aradı bende beni bağlamaz günlük kullandığım araba dedim bende bir sorun yok bilgim dahilinde değil dedim sonra 70 bin para istediler veremem kredi çektim mahkemeye verin dedim ayıplı ürün satmaktan daha çok masrafın olur dediler bende sorun değil dedim ıspat edebilirseniz kazanırsınız dedim. sonra kullandığınız yap kalitesizmiş ondan olmuş yap değişimi yaptırdığınız yerle iletişime geçin mahkeme açın diye çevirdiler lafı sanayide kim bunun çetelesini tutuyor böyle saçma şeymi olur dedim o da olmadı, sonra adama 15 bin atarım sana açıyorsanda aç mahkemeyi dedim kapandı konu bu şekilde birçok kişiden aynı yöntemi duydum al satçılar ya da galericiler aynı yöntemi uyguluyor hep aynı muhabbet bir mahkeme 5 6 yıl sürüyor avukat arkadaşa danıştım velevki kaybettin 120 bin sana olacak 12 bin o zaman ama tabi herkes için sürekli farklı işliyor olabilir. Geçmiş olsun