staj yapayım derken bi bakmışın firmanın tüm zarar ziyanı üstüne yıkılmış, bu ülkede hangi başarının cezasız kalmadığı görülmüş ? izinsiz sisteme manipülasyon erişim - hacking vs bi ton kataraya takarlar gençliğini alırlar abim. çok fazla dillendirme direkt mail at böyle böyle bişey var fixleyin ben bunu fark ettim geliştiriciyim varsa bi staj çözün cümlesini kibarca yazarsınız. yok öyle gündem olayım öne çıkayım derseniz meşhur olursunuz evet, bi isminiz olur ama martı şöyle martı böyle diye marka itibarını zedelemekten en kötü bi yapıştırırlar şaşırır kalırsın. bug bounty programı türkiyede malesef işlemiyor. söylersin fixlenir karın tokluğuna çalışırsın. yemeğin ödenir yol cepten, para almazsın sonraki işlerinde referansın olur evet böyle böyle bişey buldu bu çocuk bizdede çalıştı denilir ama kaşen yüksek olur ileride. ha sen fenomen olucam, manşet olucam, yada staj için laylay edicem dersen yırtarlar, firmanın samimiyetine inanması önemli. benim bu ülkeden anladığım adam vur ölünün arkasından istediğin gibi salla hafifletici sebep sayılabilir ama bilişim suçuna bulaşma kaçabilitesi yok. burası malesef amerika değil, ölmüş adam savunma yapamaz sizi dikkate almıyoruz diye bi kaide yok.