Askerdeyken bi asker arkadaşım vardı tescilli hocaydı. İsmi S. olsun. Hangi olayını anlatıyım bu arkadaşım bilmiyorum. Pis bi hocaydı.
Birinde S. geldi bana dediki abi dedi senin ruhunu istediğin yere uçurayım dedi. Lan S. nasıl uçuracan benim ruhumu dedim. Abi o kolay dedi sen gideceğin yere niyet et dedi bi tarif verdi alnıma bir kağıda yazdığı arapça yazıyı lastikle tutturdu bişeyler okudu yüzüme üflerken ben bayılmışım ruhum da istediğim yere gitti 10dk orada kaldım ama bedenim anlık bayılmış gez toz geldim butarafa Ayıldım kafamı toparladım neree gittin dedi anlattım çok da hoşuma gitti.
Aradan 2 gün geçti bu geldi dedim ki beni uçur... Abi sen çok gerginsin dedi boş oda vardı oraya gittik duvarın dibine çök dedi çöktüm gözlerini kapat ellerini başının üstüne koy dedi koydum. ama onun ne yaptığını nasıl görüyorsam görüyordum birşeyler okudu sağ elini başımın üstünde tuttu kafama değmeden iki elinin tersiyle yukarıdan aşağıya bir hareket yaptı ben sakinleştim ellerimin titremesi geçti.
şimdi daha iyisin dedi. kendime gelmiştim. bir uçurdu beni aynı şekilde istediğim yere gittim 10 - 15dk gezdim geldim orayı.
Bu olayın 3. sünü de yaptık ama istediğim yere gidemedim elemanları fişteklemişler bunu... buda beni denk gele yere göndermiş. Bir havaalanına gittim uçağın ön tekerlerinin önünde buldu kendimi boyum küçücüktü uçak manevra yapıyordu kaç Allah kaç zor kurtuldum kafeterya vardı orada camdan girdim içeri bir kız bi oğlan masada oturuyorlar dı. Yerler fayans pırıl pırıl bir yerdi. Masa da bi sandalye vardı oturdum oraya bunları dinledim biraz sonra kendime geldim.
S. Abi nereye gittin dedi merakla bende ona sorum nereye gönderdin beni dedim denk gele gönderdim dedi elemanlar öyle istemiş

Neler neler...
Bitmez S. le olan hikayeler bitmez.
Yok ben inanmıyom da bilmemne de vırt zırt konuşanlar var şeyimle gülüyorum onlara