Amazonda sürdürülebilir tek model pl dir. Çoğu kişi kendisini abartır şöyle böyle diye. Hesaplarını göster desen adam satış yapmaz sana eğitim satmaya çalışır. Amazon işi eskisi gibi değil, eskiden herkes altın madeninden altın çıkarırdı çok kazanılırdı, artık herkes altın arayanlara kürek satma derdinde.
Hocam ben de diğer iş modellerini yaptığım için diğerlerine yanaşmıyorum başkasının markasını satmak bana mantıklı gelmiyor ki ihlal de yemiştim öncesinden. Şimdi ise elimde çevirecek sermaye olduğu için acaba PL yapsam mı diye düşünüyorum. Doğru danışmanlık alıp ilerlediğimde başarı elde eder miyim? Anlatıldığı kadar kazanç var mı pl iş modelinde sizce ? Bugün eğitimcilere baktığımızda çok iyi paralar kazanıyorlar fakat işi yapanların çoğu dert yanıyor. Hatta ismini vermeyeceğim Amazona başlarken bir arkadaş ile tanıştım dost olduk beraber ürün arayışına girerdik bir türlü doğru ürün bulmazdık. İki arkadaş olarak doğru ürün bulamadığımız için para da kazanamazdık o dönemler. Ben 2 yıl ara verdikten sonra geçen gün instagram durumuna baktım. Eğitimci olup bir çok öğrencisi olduğunu ve seminer düzenlediğini gördüm. Yani şunu anladım ben Amazon ticaretinden kazanamadığı parayı aslında eğitim ile kazandığını gözlemledim
.
Ben bir yandan elimdeki birikmişi riske atmak istemiyorum bir yandan da mantıklıysa eğer paramı değerlendirmek düşüncesindeyim. Bundan dolayı bu iş modelinde tecrübe edinmiş arkadaşların fikrine ihtiyacım var