Selam olsun,

Wordpress Tek ya da Toplu Makale Ekleme Aracı (PHP)

https://www.youtube.com/watch?v=LkTllmLIOis

Kendim kullanıyorum ve benim gibi çok wordpress sitesine içerik ekleyenler için büyük kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Yüklediğim videoda kullanımı görebilirsiniz.

Kısaca anlatacak olursam panele wordpress sitenizi ekliyorsunuz ki bu işlemi yaparken wp sitenize bir eklenti kurmanıza gerek yoktur. Yaklaşık bir site ekleme işlemi 10 20 saniye sürmektedir.
Daha sonra yüklediğiniz sitelere makale yüklemek için siteyi seçiyorsunuz ve o sitenin hangi kategorisine yükleyeceğinizi seçip ister kendiniz içerik yazıp isterseniz de word dosyasına kaydedilen makaleyi ve görselini seçip yükleyebilirsiniz.

Toplu olarak 10 adet post oluşturuluyor ortalama 10 içerik elbette görsel boyutuna göre değişir ama 20 30 saniyede tamamlanıyor.
Toplu yüklemede bir post ortalama 2 3 saniyede yayınlanıyor diyebiliriz.
Tekraren görsel boyutunun zamanı kısaltıp uzatacağını yazmak isterim.

Ben localde kullanıyorum ama isterseniz hostinginize yükleyip online olarak kullanabilirsiniz.
Login olduktan sonra şifreyi değiştirebilirsiniz.
Videoyu localde değil hostinge yükleyerek yaptım.

Fiyat 1.500 TL dir. (Fiyat ilk 10 kişiden sonra 2.000 TL olacaktır.)

Aylık, yıllık değil alırsınız ve sizin olur. Elbette Satış ve dağıtımını yapamazsınız.
Almadan önce videoyu inceleyip öyle karar veriniz çünkü iade alınmamaktadır.
İlk Kurulum + birkaç site ekleme yaparak test edilir ve çalışır halde teslim edilir daha sonrasında destek verilmemektedir oldukça sade ve amaca yönelik bir araçtır ve destek alınacak bir durum yoktur.
Yeni versiyon çıktığında bu versiyonu alan arkadaşlar ücretsiz olarak kullanma hakkına sahip olacaktır.