Site adresi: takipciburdan.com
Sitenin aylık getirisi: 1-4Kymış ben devralmadan önce ben aldıgımdan beri gelir elde etmedim hiç ugraşmadım
Sitenin açılış tarihi: 2022
DA / PA Değerleri: DA:
Kategori / sitenin içeriği: smmpanel
Günlük hit sayısı: değişiyor
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:
Hosting dahil mi?: Evet bu ayın 21 inde yenilenmesi gerekiyor
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
Fiyat: 2000TL
Havale/Eft
Sitenin seo calismlari yapilmistir ayrıca 600 Tl Degerinde logo tasarimi yapilmistir Sitede 190 Kullanıcı Bulunmaktadır.
transfer ücreti alıcıya aittir ( direkt olarak glycon hesabını vereceğim. o hesap bi önceki sahibinin transfer ücreti ödemeyelim diye direkt hesapla beraber bana satmıştı ben de direkt alacak kişiye vereceğim canı isterse kendi hesabına transfer eder istemezse bilgileri değişip kullanır keyfine kalmış orası)
siteyle ilgilenmeye fırsat bulamadığım için satıyorum, smm merakım vardı açıkçası ve onu giderdim. ilgilenilirse çok çok iyi yerlere gelebilir. servisleri falan bile tam olarak düzenlemedim çünkü daha iyi api çekebileceğim yerler çıktı karşıma onları da alan kişiye vereceğim kendisi detaylı bi servis düzenlemesi yapar.
site işlerinden pek fazla anlamadığım için de biraz satmak istedim. sadece edilen masraflar 2000 tlyi geçiyor . önümüzdeki günlerde fiyatı arttırabilirim 1/2 günlük bir fiyat olduğunu belirtmek isterim. şuan biraz da olsa pazarlık payı vardır.
içindekiler:
siteyi alana içerisinde 50 adet ana bayi bulunduran en ucuz api çekebileceğiniz listeyi hediye ediyorum.
Glycon V2 Dünya'nın En Gelişmiş SMMPanel Scripti - Gold Paket
Darky SMM Panel Teması - Glyconv2 ile Kullanılabilir
domaini 10. aya kadar süresi vardır.
alana hayırlı olsun.