Saul4Goodmann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
order id ve payment id kontrolünü bu sayfada tek satırla değilde woocommercin kendi fonksiyonunu düzelterek yapmışlar diyorsunuz yani? atar gideri siz yapıyorsunuz hocam basit bir konu açtım weepay şirketi sahibi gibi savunmanıza gerek yok açık olabilir norma bir şey sonuçta bunu da kusurlu bir insan kodladı veya bende de kusur olabilir görmediğim yer olabilir ama siz bir kod göstermeden varsayımlar üzerinden konuşuyorsunuz. Orda onu yapmışlardır, açık bırakmamışlardır, büyük topluluk sonuçta vs. diyerek

+ olarak "Woocommerce tarafında OrderId ve PaymentId ilişkisi her türlü yapılır. " demişsiniz ama bu tek sayfalık eklenti nasıl woocommerce tarafında ki fonksiyonları düzeltecek, eklentiyi indirip yüklüyoruz woocommerce bu eklentinin herhangi bir fonksiyonunu düzeltme izni vereceğini sanmıyorum.
Hocam uzun uzun yazmak yerine çok kısa bir örnek vermek istiyorum.

1. Sipariş
* Ürün 1 : sakız
* Ürün 2 : çikolata
Not: Ödendi.
OrderId ve PaymentId ürünler ve sipariş completed ödendi sorunsuz. (OrderId ve PaymentId ilişkili ürünler ve ödeme durumu başarılıya geçti.)

2. Sipariş
* Ürün 1 : iphone
* Ürün 2 : Samsung
Not: Ödenmedi.

Manipüle için 2. Siparişin Order bilgisi veriliyor ve 1. siparişin Payment bilgisi veriliyor. Fakat Wc_Order WooCommerce Tarafında OrderId ile Payment bilgisine erişiyor 1. siparişin bakıyor daha önce ödenmiş ve teslim edilmiş veritabanında kayıtlara geçmiş Bunu sadece OrderId ile içerde ilişkili sorguda tespit edebilir. Ve Daha önce ödenip teslim edilmiş olarak işlendiği için ödenmemiş sipariş durumu bekleyen olmadığı için orada Order Modeli Sorguda ödenmemiş bir sipariş olmadığı daha önce ödendiği için sorgudan veri null döner ve Order Modeli Null olduğu için Weepay tarafında Order değişkeni null olacak ve teslim işleminde Order işlemleri sağlanmayacak bilmem anlatabildimmi.