hocam sen sepet ve çoklu order mantığıyla bakıyorsunda olaya tamam yine senin dediğin gibi düşünelim. Ama bu modüller eklentiler öyle sürekli update alan yazılımlar değil wordpress tarafında Wc_Order - wc_clean gibi function'lara parametre olarak veriyor orada tekrardan sorgu ile paymentId ve OrderID'nin ilişkisi kontrolü yapılması çok muhtemeldir oradaki kodları bilmiyorum wordpressle ilgilenmem fakat o söylediğim id'lerin verildiği function'lara erişip id'ler ile napıyor kontrol edersen orada herşey ortaya çıkar dediğine göre güvenlik açığı oluşturur bu ama çok aptalca olur orderID'nin paymentID ile ilişkisinin kontrol edilmemesi ama vardır görünmüyor ilettiğin kodlarda Wc_order wc_clean gibi functionlar ama oraya bakmanı öneririm yinede güvenlik açığı olcağını sanmam olsaydı içinden geçerlerdi şimdiye kadar
yani hocam ben göremediğim için bu konuyu açtım zaten belki göremediğim bir şey vardır diye bende güvenlik açığı yoktur engellemişlerdir, vardır bir şey diye düşünseydim bu konu olmazdı zaten.