DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kodları detaylı okursan Post işleminde gönderilen payment ve order id'leri üzerinden işlem yapıyor zaten sen başka bir order payment id verirsen onunda sipariş teslim ederken sipariş başarıyla teslim edildiğinin zaten kontrolü vardır 2. kez siparişi teslim etmez ve ödemeside hiçbir şekilde yapılmamış bir siparişin weepay tarafından success' alamıyacağın için sipariş teslim etme kısmına yine hiç ulaşamazsın kurgularınızda ciddi sıkıntılar var ufkunuzu açarak düşünün
daha detaylı anlatayım

200 tllik ürünü sepete ekledim satın aldım, incele de network kısmından callback sayfasına giden post kısımlarından paymentId değerini kopyaladım.
ardından 5000 tllik ürünü sepete ekledim ve ödeme kısmında ödeme yapmadan çıktım. Bu siparişinde orderId değerini aldım.

ardından callback linkine post gönderdim ödemesini yaptığım paymentId ve ödemesini yapmadığım woocommerce siparişimizin idsi ni
kodlar kısmında bu iki değeri kullanarak paymentId ye baktı ve ödenmiş olduğunu döndü, kod içinde direkt ödenmişse bizim ödemediğimiz el ile girdiğimiz orderId değerini kullanıyor.

eğer herhangi bir kontrolü varsa onu gösterebilirsiniz hocam kodu