ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk olarak sadece memory testi yaparmısınız buradan çıkacak sonuca göre diğer arkadaşların yöntemlerini deneyebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/kon...mtest.1301738/
Yaptım hocam şimdi ama ramlerde sorun yok.

DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stress testi sırasında droplar kasılmalar normaldir bunda absürt bir durum yoktur. Aynı şekilde CPU yük altındayken sınırlarını zorlarken %100 yükte ve yüksek ısılarda çalıştığı için stress testi işlemi sırasında pc'yi normal kullanmaya çalıştığında donmadan kasmadan kullanamazsın. Bu tamamen stress testinin şiddetiyle ve donanımı ne kadar sınırlara çıkardığıyla alakalıdır. Önemli olan O yük altında uzun süre çalışıp kendini güvenlik sebebiyle kapatıp restart'a sebep olmamasıyla alakalıdır burada en önemli etken bu. CPU Anakart GPU gibi bir çok donanımın belli bir ısıya ulaştığında daha fazlasında problem olcağından gücü keser restart'a düşürür. Donanım stress testindeyken bu ısılara ulaşıp restart'a düşmeyecek kadar kendini soğutabilecek performansda fanlar ve soğutma sistemi dayanabiliyorsa 10-15-20 dakika gibi sürelerde o sisteme hiçbirşey olmaz.
Hocam oyunlarda da yapıyor aynısını bunu belirttim. gta5 oynayamaz mı bu pc? çok rahat oynar ama aynı şeyi yapıyor. Stres testini örnek olarak attım.