https://www.google.com/search?q=oto+...hrome&ie=UTF-8
Üstadım diğer kişi ortak dediğiniz bu konumu doğrulamış siz de aynı adreste olduğunuz için kopya olarak işaretlendiniz. o mailler geldiğinde aksiyon almalıydınız. Şimdi sahiplik diğer tarafa geçti
google destekten yardım alabilrisiniz ama bu ddurumda o adres artık diğer ortakta eğer ayı dükkan içinde iki kişi iseniz bir işletmeniz olur ama yan yana iki dükkan ve tabelalarınız farklı ise bu adrese videolu doğrulama ile farklı isimde ikinci bir işletme açabilirsiniz.
Şuan ki durumda işletme sizin ise ortağınız sahipliği devredecek ya da tabelanız var ise siz yeni bir işletme açacaksınız.
Benzer bir hikayeyi bir tesisatçıda yaşamıştım. iki ayı mı aldı çözmek.
Halen burayı sahiplenme imkanınız var. işletme
resimdeki isimlere dikkat et
Ayrıca burada iki ayrı işletme var google birleştirme yapmış ikinizinde tabelası var ise bu adrese iki ayrı işletmeyi doğrular seninkinin sana ortağınkini ise ona sahiplendirir teslim ederim. Ancak iş olabildiğince uzun google ile uzun yazışmalar gerektiren bir iş halen desteğe ihtiyacınız var ise imzadan iletişime geçebilirsiniz.
kolaylıklar dilerim.
Ayrıca bu gmailin sahibini bul labirentin çıkışı buradan başlıyor
Hocam konuyu tam aktaramadım sanırım. Olayın benle bir alakası yok. İki ortak aynı iş yerinde bu işi yapıyor. Ben bir ortağa konum açmıştım, diğer ortak da aynı işyerine bir konum açmış. Bu kopya durumuna düşme olayı gerçekleşene kadar benim açtığım konum aktifti. Sonrasında diğer ortağın konumu aktif oluyor. Velhasıl kendi aralarındaki bir durum bu, ortaklık ilişkileri sıkıntılı. Kendi aralarında çözülecek artık mevzu bir şekilde.