@ForReaL; Dostum Pandemi döneminde bende bir dizi/film sitesi yapmıştım gerçekten güzel hit almıştım tabi aynı yaşadığın sorunu pandemi sonrası bende yaşadım mahkemeye çıktım o zaman direk arabuluculuğa düşmüyordu daha önce hiç bir suç vs. işlemediğim için ilk defa mahkemelik olduğum için hakkımda HAGB kararı çıktı bunun açıklamasıda aynen aşağıdaki gibidir bir sorun teşkil etmez 5 sene boyunca herhangi bir ikinci benzeri bir suça karışmaz isen bilgin olsun.

- Mahkeme, HAGB (Hükmün Açıklanmasının Geriye Bırakılması) kararı verdiğinde, sanığın işlediği suçu kabul eder ve buna uygun bir ceza hükmeder. Ancak, bu ceza HAGB kararı verilmiş olması nedeniyle hemen uygulanmaz, yani hukuki bir sonuç doğurmadan askıya alınır.

Daha sonrasında arabulucuya gider ilgili firma tazminat alabilmek için burada ben kendi yaptığım şeyi söyleyeyim o zaman direk karşımdaki avukata aynen şöyle söyledim ( Kaç tane filmden tazminat almak istiyorsunuz bilmiyorum ama verebileceğim bu kadar gidip temsil ettiğiniz firma yetkilileri ile görüşün 1TL üzerini istesenizde veremem gerisi sizin bileceğiniz iş isterseniz mahkeme verebilirsiniz. ) diyip sizde hayatınıza devam edebilirsiniz eğer üzerinde bir şey yoksa ( araba, ev vb. ) sizin için bir sorun teşkil etmez mahkemeye gitmesi ama üzerinizde size ait bir şeyler varsa orası size kalmış benim üzerime ait hiç bir şeyim yoktu kaybedecek bir şeyimde yoktu ben küçük bir meblağ karşılığı anlaştım 4 adet filmden verdim kurtuldum ee tabi birde karşı tarafın avukatlık ücreti vardı onuda siz karşılıyorsunuz : ) hadi tekrar geçmiş olsun acı bir tecrübe ama korkulacak bir şey yok cebinizden çıkması gereken bir paraymış diyip hayatınıza devam edin bu tarz şeyler mahkemeye gitse bile sicilinizi bozmaz ilk defa mahkemeye çıkıyorsanız eğer sıkmayın canınızı