Evet, olayı nereye çekerseniz gidebilecek tarzda. Sahte Arz da diyebilirsiniz, "fiyat teklifi alıyorum sadece" şeklinde de yorumlayabilirsiniz.
Konuyu nasıl açacağımıza bağlı. Eğer biz Logo işi verilecektir şeklinde bir konu açarsak bu sahte arza girerken,
Logo yaptırmayı düşünüyorum ancak emin değilim, fiyat tekliflerinizi ve referanslarınızı iletirmisiniz şeklinde açarsanız farklı olur.
Ki şahsen, defalarca kez sahte arz konularına denk gelip teklif verip, işin sonunda da işe teklif veren hiç kimsenin yapmadığı konuları, açılan konuların çoğunun konu sahibinin cevap bile vermediğine şahit oldum.
Bu durumdan rahatsız olacak kişiler genellikle taban fiyatın altında çalışan fırsatçı arkadaşlar olacaktır. Ben hiç sanmıyorum ki ekmeğini bu iş üzerinden kazanan arkadaşların rahatsız olacağını, aksine mutlu olacak ve destekleyeceklerdir.
Teklif mesajlarımız bir çoğumuzun hazır cevap şeklinde zaten konu altlarına yazıyoruz, biz o kitleyi değil, özel mesajdan gelip de logonuzu 200 e yaparım yazan kitleyi yakalayabilmek.
Bu taban fiyat altı çalışan fırsatçı arkadaşlara farklı bir çözümünüz varsa dinleyebiliriz. 3 Yıldır ne *********** vakalarına ne de bu vakalara çözüm bulamadık forumca hocam
Evet güzel bir bakış açısı, ancak ben de 1 haftalık ceza alarak kuralı öğrendim r10'da 2 kez böyle öğrettiler saolsunlar. Hem de ilk premium üyeliğimi aldım 1 haftası ziyan oldu, haksız bir şikayet konusu da açmamıştım aslında, sadece şikayet konularının şartları varmış, o şikayetçi olduğum adamın mesajlarını ve konusunu raporlamam gerekiyormuş biz direkt şikayet konusu açtık

bu bilgisizliğimizdendi işte, keşke bi uyarsaydın R10 :/
1. - Tradem var ihale ile ilgili
2. Haksız şikayet konusu açmak
Misal bu 2 kuralı bilmediğim için 2 kez uyarısız ceza yedik
Yeni gelen arkadaşlar taban fiyat altında çalışmadan 1 kez ceza yemelerinin bir sakıncası olacağını sanmıyorum, bakınız o negatif trademden sonra bir ton pozitif tradem var ve iş almaya devam ediyorum ve ya vermeye... Yani aslında bazen gerekiyor bu tip şeyler. Ama tabi daha farklı çözümler daha sağlıklı olacaktır. Aklıma tek bu çözüm geldi, farklı fikirlere açığız elbet...