saçmalamışsın işte hocam öyle bir şey yok polis ifadesini alırken zaten o ifade anlık olarak uyap üzerinden savcılığa gönderiliyor yani sallama gibi bir durum söz konusu değil
Sen benim bu konularla ilgili deneyimimi veya neyi ne kadar bildiğimi biliyor musun ki saçmalamışsın diyebiliyorsun? Haddini bil. Bak hala anlamıyorsun, konu sahibi arkadaşın şikayet edeceği şüphelinin ifadesinden bahsetmiyorum, konu sahibi karakola gitti, derdini anlatmaya çalıştı, oradaki polis memuru sıfatına bakıp küçük görüp keyfi olarak şikayetini almamak isteyebilir diyorum. Şikayet alınmamış daha şikayet, işleme alınmamış, ne UYAP'ı ne anlığı? Şüphelinin polis tarafından alınacak olan ifadesi ileriki aşama, onu zaten savcı talimatıyla alacak polis, onda senin dediğin gibi olur. Benim dediğim sadece bir ihtimal zaten, her polis memuru bunu yapmaz, işini on numara yapan polislerimiz de var. Ben yol yordam gösteriyorum, karakoldan değil adliyeden yap diyorum biliyorum ki konuşuyorum. Bir daha benimle ikili diyaloğa girecek olursan haddini bil terbiyesizlik etme! Muhtemelen abin yaşındayım.