Arkadaşlar selamlar 3 yıl önce kişisel bir blog açmıştım botextra botu ile içerik doldurmuştum yemek tarifi dini bilgiler sağlık güzellik aklınıza ne gelirse günde 2-3 k içerik çekiyordum dedim filmde olsun ama kazanç sağlamak gibi bir düşüncem asla yoktu faydalı olsun yıllar geçse de bilgi datası gibi kalsın diye düşündüm sonra bir konuya ras geldim o aralar film ile alakli anında komple siteyi kapattım

filmler sitede 5-10 gün anca kaldı aradan 3-4 ay geçti hit falan yoktu zaten ifade verdikten savcı dosyayı kapattı geçen hafta uyaptan mesaj geldi arabulucuya düşmüş dosya henüz detayları konuşmadık ama xxx film olduğu söyledi yani 2021 kapanan dosya ile bağlantılı artık itiraz mi ettiler ne oldu bilmiyorum sonraki süreçte ne olabilir ne kadar ceza çıkar veya hemen kabullenmeyip mahkemeye mi gitmesini bekliyim ? Çünkü o dosyada tüm bayağı güzel savunma hazırlamıştık yani yaptığım şeyin suç olduğunun farkındayım şuanda ama o zaman film eklerken Google girince bir sürü site var telif vb hiç bir şey aklıma gelmeden bilinçsizce çekmiştim sunucumda barındırma yapmadım sadece link ile enable kodu eklemiştim.