Kardeşim sen bu işe yeni başladın galiba. Kanal shorts kanal sanırım ve izlenmeler yerlerde.
Sıfır bir kanala dahi shorts içerik atsan 5-10 bin izleniyor. Kaldı ki shorts izlenmelerde 100-200k izlenmeler bile anca aktif olarak kabul edilse de dediğin gibi ultra aktif olması için videoların milyon milyon izlenmesi gerekir.
Yine de sana başarılar diliyorum.
Yeni başlamadım. Evet dediğiniz gibi yeni açılan kanallar da atılan shortslar dediğiniz gibi izlenebilir. Ancak ben özgün kanallardan ve artık oturmuş kanallardan bahsediyorum. Dediğiniz yeni açılmış kanallar ilk günlerde izlenmiş olsa da belli bir süre sonra kesiliyor. Benim dediğim kanallar artık içerik bakımından oturmuş. Ve Youtube tarafından düzenli şekilde önerilen ve izletilen kanallar. Atılan her içerik shortsta ve keşfette. Siz beni galiba yeni kanal açıp birkaç videoyu tutturup kanal satan kişilerle karıştırıyorsunuz.
Ben şu an alıcı kişiye düzeni ve keşfeti oturtulmuş kanallar veriyorum. Alıcı kişi sadece oyuna girip 10-20 dakika oyununu oynayıp kayda alacak ve kanallara yükleyecek. Bunun dışında not kısmında da belirttim. Alıcı kişiye alıştan önce aktifligini göstermek adına KANITLAYACAĞIMI söylemiştim.