Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de eşime Omoda alasım vardı onun araç Hyundai Bayon Elite, onu verip üstüne para koyup Omoda5 düşüncemiz vardı bizim araba da 2021 - 9 bin km'de çok az kullanılıyor zaten ama Chery'nin şu hareketlerinden dolayı biraz çekindik Araba nasıl hocam memnun musunuz? Almadan önce izlediğiniz videolar varsa atma şansınız var mı Gerçekçi olanları yani bazıları sadece artılarını söylüyor gıcık oluyorum.
Hocam bütün videolarda iyi şeyler söylüyolar bende alırken izledim herkes çok iyi şeyler söylüyor ama arabanın kötü yanlarını kullanıcıdan dinlemek lazım zaten çok söylenecek bir şey yok kötü anlamda 2-3 tane kötü yanı var

1. Çok yakıyor kısa mesafe yapıyorum ben günde 4 km filan git-gel o yüzden 10-11 ltden aşağı inemedim minimumda 8.5 lt gördüm.
2. Yalıtımı iyi değil çok yol sesi alıyor lastik değişince azalıyor diyenler var bilmiyorum o yüzden ya da 10.000 tlye yalıtım yaptıranda var o sıfır ses oluyomuş
3. Sağ yolcu koltuğu ile kol dayama bölmesi birbirine baskı yapıyor buda kol dayamaya elinizi koydugunuzda gacur gucur deri sesine neden oluyor

Bu kadar başkada problemi yok arabanın onun harici taş gibi gaza basınca uçuyo mübarek