Her zaman aynı oranda izlenmeyeceğimizi biliyorum yaklaşık 2 aylık shorts kanalımda 30 milyon izlendim toplamda para kazanması falan da açıldı.
İlk başlarda attığım videolar milyonlarda izlenme aldı ama her kanal gibi yavaştan az izlenmeye başladı kanalım 2 ayda şuan 35 bin abone olmak üzere.

ben shorts videoları atmaya devam edeceğim ama insanın içinde ister istemez bi daha izlenmeyecek miyim gibi bir his oluşuyor. Nasip bu işler elbette ama paniğe kapılmak yanlış hamleler de yapmak istemiyorum.
bu kanalı uzun vadede açtım çünkü.

günde 1 milyondan düşmemem lazım diye hedef koydum kendime. Video saatlerime dikkat etmiyorum pek ama bugün baktığımda kitlemin çok büyük çoğunluğu akşam 6an sonra izliyor. Gerçekten de öyle çünkü sürekli kontrol ettiğimde özellikle akşam 8-12 arası en üst noktaya son 60dkda 100bin izlenmeyi falan oralarda görüyorum bazen geçiyor.

Velhasıl paylaşım saatimi düzenlemek dışında yapılabilecek bir şey var mı sizce?
Açıklama, etiket gibi şeylerin keşfete etki ettiğini düşünmüyorum çünkü ediyorsa da çok çok azdır millet videonun içeriğine bakıyor tamamen.