Yıllar önce kendime ait büyük ve karmaşık bir projede React tercih etmiştim. Bu konuyu görünce aklıma 3 sene öncede "hay arkadaş keşke angular ile daha önce tanışmış olsaydım" diyerek dövündüğüm an geldi. Bu sene projemi erinmedim Angular taşıdım. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi projemi her güncellediğimde yaşadığım o zevkle çok daha iyi anlıyorum.
Küçük ölçekli daha az karmaşık projelerde Vue kullanıyorum.
- çok hızlı ve çok iyi işimi fazlasıyla görüyor.
Orta ölçekli projelerde mecbur React.
- Yıllarca kullanmış birisi olarak tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden birisi maalesef büyük şirketler. Sonuçta geliştiricisini bulmak daha kolay ve maaşlarıda diğerlerine göre daha uygun. Tadından yenmez değil mi?

Proje büyüdükçe biraz daha elini cebine götürmen gerekiyor patron zira iyi bir ekibin yoksa büyük projelerde seni çileden çıkartabilir.
Büyük karmaşık projelerde Angular tercih ediyorum.
- Özellikle Typescript'e dayalı modüler geliştirme MVC yapısı seviyorsanız bir şans verin derim. Büyük projelerde sürdürülebilirlik ciddi anlamda çok önemli.
Özetle bence zaman varsa hepsine bir göz gezdirmek ve öğrenmek gerekiyor. Böylece bu daha iyi bunu kullanayım demek yerine bu projede bu daha mantıklı diyebiliyorsun.