winstoryzx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten tüm samimiyetimle sormak istiyorum, Bir İzlenme süresi alması veya Görüntülenme alması için ve hatta İnsanların beğenip beğenmeyeceğini YouTube algoritması
test etmesi için, beni belli bi gösterim oranına getirmesi gerekmezmi?Yani Kapak fotoğrafım da iyi başlığımda iyi etiketlerimde açıklamam da iyi alışılmış bir şekilde
ama beni göstermezsen insanların benim videomu beğenip beğenmeyeceğini nasıl anlayabilirsin YouTube ?Bu kafamı kurcalayan soruma mantıklı cevap verecek olana
Para ödülü vereceğim gerçekten yeterki şu soru kafamda otursun artık
youtube algoritması videoları önce küçük bir gruba gösterip performansına göre daha geniş bir kitleye açıyor tıklanma oranı fena değil ama sadece kapak başlık ve etiketler değil izlenme süresi ve gelen etkileşimler de önemli algoritma bu verilerle videonun değerini ölçüyor seni göstermesi için içeriklerin izlenme süresini artıracak kadar ilgi çekici ve tıklanma oranını yükseltecek kadar merak uyandırıcı olması lazım şu an 30 gösterim az ama başlangıçlarda sabırlı olup düzenli içerik üretmek gerekiyor kapak başlık ve etiketler iyi olabilir ama içerik de onları desteklemeli bu yüzden biraz zaman ve tutarlılık önemli