Bence Orhan Şengün isminiz daha güzel hocam 😅
Artık rekabetin olmadığı anahtar kelime hemen hemen yoktur. Bizlerde çoğunlukla şu var. İlk başlarken başarı yakalamak. Şayet hemen pes eder bir yapınız varsa %90 rekabet olmayan bir anahtar kelimede bile başarılı olmanız zor.
Şimdi, yazdığınızdan yola çıkarak şunu gördüm. Gördüğüm kadarıyla hala daha içerik üretimi yapmadınız. Sadece google trends ve hashtag analizi yapıp geçtiniz.
Kimse tutupta size şunu demeyecektir. 'Ya bu anahtar kelimeden bir şey olmaz ya da olur' demeyecektir. Eğer ki işe yarar içerikler üretirseniz neden olmasın?
Bence rakip analizi yaparak ufaktan paylaşımlara başlayın. Bence başarılı olabilirsiniz.
Merhabalar, bu yazdığınız zaten sosyal medya yönetiminin temeli. İçerik üretmek için insanlar orada, amatör veya profesyonel
Sorduğum soruyu siz anlamadınız sanırım. Ben kullanıcı adımı sordum. Bir projeye baslayacagım diyerek fikir almak istemedim. 🙂 Veya üretim yaptığımda ister istemez bir hedefim olur, kaldı ki zaten kullanıcı adımı da bu doğrultuda almıs olurum. Ama niyetim bu alanda içerik üretmek değil. Kullanıcı adı portföyüm var ve bu isin bende fazla olarak duruyor. Elden çıkarıp yeni isimler almak veya var olanları hesap merkezimde aktifleştirmek istiyorum. Teşekkür ederim.