3 günde 10k ziyaret almış bir domaini hediye etmek olmaz.yorumları okudum.çoğu arkadaş 1 kişi dışında aynı şeyleri yazmış.oysa öyle değil durum.yapılacak yasal adımlar var ve kimse de alamaz nokta.okuyanlardan bilmiş tipler çıkabilir, şimdiden uyarım bildiğiniz kadar yazın, bilmediğiniz konularda helenhele yeni duydugunuz şeylere atlamayın.yok alırlar yok dava açarlar vs vs.ewet bunu size yaparlar, bunu söyleyenlerede yaparlar.ama bana yapamadılar, kuzu kuzu da satın aldılar.nokta.
dediğim gibi yasal süreçleri var.bunun için hemen heöen 20k ya yakın para harcarsınız ama domaini %100 garantiye alırsınız.
Hocam senin ne bilgin var Yasal süreçleri var demekten başka ne diyorsun sen sanki.
Bunun wiposu var icannı var. Marka haklarını ihlal eden bir durum varsa emsal bir sürü wipo davası var öyle bir alıyorlar ki şaşırsın. Ayrıca bu yapılan şey başta etik değerlere aykırı birisi gelip sizin 1 harfle farklı domaininizi alsa sonra gelip size ya sen alırsın ya başkasına veriririz gibi köylü kurnazlığı yapsa siz ne yapardınız. Kaldıki böyle 1 harf ile alınan domainleri almalarının fazla sürmediğini wipo davalarına bakarakta görebilirsiniz.