Projelerinizin hepsi yerel olarak depolanır, herhangi bir sunucuya kaydedilmez. Bu yüzden kimse birbirinin projelerini göremez. Projeler yerel depolandığı için kendi hesabınızdan çıkış yapıp vereceğimiz pro hesabına girdiğinizde, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Tamam hocam 1 aylık hesap alıp deneyeyim bakalım. Free de yaptıklarımızın hepsini 1 ay sınırsızca yapabiliyoruz değil mi?