Selam arkadaşlar ben emre bugün sizlere girmiş olduğum youtube serüvenimde edindiğim bilgileri aktarmak istedim. Öncelikle 8 günlük yt deneyimim aşşağıda bırakayım.
Uzun video içerikler. Sadece önerilenler ile.
Video atacağım kanalın pp açıklama vs düzenlemesini yaptım.
Aktif olarak 2 ay sadece video izlemek için vs kullandım.
2 ay sonrasında ilk gün 3 video yükledim 1 saat aralıklarla.
Tabikide 2 gün boyunca 3 videoda max 10 izlendi.
Hergün 1 video atarak devam ettim. Saat akşam (20.00-21.00) arası. Yavaş yavaş izlenmeler gelmeye başladı.
Son 2 günde 1000 saat izlenme aldım.
600 aboneye ulaştım.
Niş konusunda nişimi şuan paylaşmayı düşünmüyorum ancak 1-2 hafta içinde kanalın para kazanmasını açınca bunun ile alakalı bir eğitim pazarlamayı düşünüyorum bu eğitimin fiyatı ne olur bilemiyorum. Bunuda bu konu içerisinde sorayım dedim. Nasıl bir fiyat biçmeliyim.
Konuyu okuyanlara öncelikle teşekkür ederim.
Herkese youtube kariyerinde başarılar dilerim.
Tek bir video ile 500.000'den fazla abone kazanmayı sağlamayı vaat ediyorum. Ayrıca, AI eğitimi, sıfırdan YouTube kanalı kurma, YouTube SEO eğitimi, video montajı, Photoshop ile ilgi çekici thumbnail hazırlama gibi tüm bu konuları içeren, günlük 1 saatlik bir programdan oluşan 30 günlük bir eğitim sunuyorum. Bu eğitimin ücreti ise 10.000 TL. Ancak, birçok kişi bu teklifi umursamıyor.
Size tavsiyem, eğitim yerine ya aylık yüksek kazançlar hedefleyen bir model düşünmeniz ya da YouTube kanal satışına yönelmenizdir.