Sizin kullandığınız arayüzden işlem yapılan sürüm Access Server diye geçer ve 2 kullanıcı için ücretsizdir. Linkini verdiğiniz script ise Community Edition kurar, tamamen ücretsiz ve sınırsızdır ancak herhangi bir yönetim arayüzü yoktur, tüm işlemleri ssh dan komutlarla yapmanız gerekir. Eğer varsa böyle bir teknik bilginiz scripti kullanmanızda sakınca yada güvenlik sorunu yok.
Evet hocam access server bana daha güvenli geldiği için bunu kurdum. scripti de deneyeceğim ama ücretsiz vpn ler gibi olmasından korktum.
ilk baslangic wireguard deneyebilirsiniz.
bu tür konularda biraz cahilim wireguard ile ilgili detaylı bir youtube videosu bulamadım. o yüzden openvpn kurdum
[QUOTE= v2ray fena degil ama ondada su sorun var pcden v2ray sunucuna baglanmak icin uygulamasini kullandiginizda sadece browseri vpnliyor. Tum interneti vpnlemek icin ekstra programlar lazim mesela proxifier gibi veya bazi github sayfasinda toolslar var. Hiz olarak oldukca ideal ama pcde kullanilacaksa atiyorum oyunlarda kullanmak icin bu deliklerimi yapmaniz gerek.[/QUOTE]
Bilgi için teşekkürler
Hocam bir adet tr vds kiralayın ssh veya v2ray script ile kendi vpninizi kurun.
v2ray araştıracağım. teşekkürler