Herkese Merhaba,
Uzun zamandır olan düşüncemi bu ay içerisinde hayata geçirmeyi düşünüyorum daha önce ertelememin sebebi konuya tam vakıf olmamam ve diğer işlerimin yoğun olmasıydı.
Tabii ki site genel anlamda R10 kullanıcılarına hizmet verecek olsa da public bir site olacağı için çeşitli kanallardan da kullanıcısı olacaktır.
Sitedeki ilk etapta yüksek kazanç yerine sunucu, domain, moderatör gibi masraflarını çıkarsın bana kazanç bırakmasın olacak.

Sizlere sorum ise şunlar;
Sizce böyle bir sistem kurmak mantıklı mı?
Güvenlik ve Yasal sorumlulukları neler olur? (Örneğin bir para akışı olduğu için aracı firma "SanalPos" yetkisi almalı mıyım?)
bilgisi olan ve konu hakkında fikir verebilecek herkesi bu konuya davet ediyorum.
Birlikten kuvvet doğar, iyi forumlar.

Not: Arkadaşlar farazi bir şeyler konuşmanız bana yardımcı olmuyor aksine komik duruyor lütfen altı doldurulabilir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim herkes cevap yazmak zorunda değil konu hakkında bilgisi olan veya sağlam kaynaklara dayanan, mantıken açıklanabilir fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Yapılmaz, başın derde girer gibi cevaplar "boş" cevaplar.
Şu* sebepten dolayı yapılmaz..., Şu* tarz olaylar yaşanabilir..., Şu sebepten başın derde girebilir...
gibi bilgi ve fikirler daha açıklayıcı ve yardımcı olacaktır herkese teşekkür ederim.