Arkadaşlar sakin olur musunuz ? bu arkadaş domaini Godaddy açık artırmalarına koyuyor. 12 Aralık 2024 te ben satın aldım. Fakat satın alma sonrası forumda yazılanları görünce sanırım satmaktan vazgeçiyor. Godady ile 15 gün yazıştık. Hem açık artırmaya koyuyor hemde satışı iptal ediyor bu hiç etik değil. Domainin bana geçmesi için onay linkini onaylamıyor. Maalesef godaddy sizi banladı artık orada asla satış yapamayacaksınız. Şikayet açılacak bir durum yok kaldı ki burda mağdur olan benim. Forum dışı yaşanan bir olay bu. Ön yargılarınızı bir kenara koyun önce benim yazdıklarımı ve aşağıya eklediğim belgeleri inceleyin.
Selamlar,
Eylül ayında bir arkadaşın boştaki domainler konusunda görüp domaini satın almıştım. Domain hakkındaki değerlendirmelerinizi bekliyorum.
seyahatgezi.com
Başıma gelen olay ise şu;
Önce 12 aralıkta şöyle bir mail gelmiş. Maili görmemiştim,
Ardından 26 aralıkta aşağıdaki gibi bir eposta aldım;
bugün de aklıma foruma bakmak geldi.
Forumda ben satın aldıktan sonra 2-3 ay sonra aşağıdaki tarzda konular açıldığını gördüm;
Hem olay, hem domain hakkında değerlendirmelerinizi bekliyorum
güzel domain, akılda kalıcı, türkçe içerikte iş yapar.
böyle olta atanlar olabilir, domain uzantılı mail gelmedikçe pek güvenmemek lazım.
Başarılar.
az çok anladıysam, domain daha eline geçmeden hızlı satarmıyımı kovalamış talep gelmeyince domaini salmış gibi birşey sonra boşa düşmüş domain, ama olay çok trajikomik, umarım mail atan kişi o kişi değildir.
Ben böyle bir domaine yorum yaptığımı hatırlıyorum yakın zamanda. Bakıcam.
Domain panelinizdeyse konu bitmiştir, sizindir, kimse elinizden alamaz.
Valla forumda 2 kişi domainin kendine ait olduğunu söylüyor.
Whois bilgilerine bakınca domain 9. ayda
@EnesDemir; tarafından kaydedilmiş.
@EnesDemir; sen bu domaini godaddy'de açık artırmaya koydun mu ?
Eğer koymadıysan
@candemiral; bunu nasıl godaddy'den aldığını söylüyor ve bu forumda nasıl satışa çıkartıyor ?
12. ayda satışa koymuş domaini ve hatta ''5 bin liraya açık arttırmadan aldım'' diye de belirtmiş açıklamasında.
Beynim yandı