ecloud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Edux Academy'nin altyapısı, açık kaynaklı bir LMS sistemi temel alınarak geliştirilmiştir, ancak bu, hazır bir script kullanmaktan çok daha ileri bir seviyededir. Tamamen kaynak kodlarına hakim bir şekilde, projemizi özelleştirdik ve ihtiyaçlara uygun hale getirdik. Siber güvenlik alanında da uzman ekibimizle, sistemimizi detaylı şekilde test ederek olası güvenlik açıklarını kapattık ve düzenli olarak güncelleme süreçlerini sürdürmekteyiz.
Siber güvenlik konusundaki hassasiyetinize katılıyoruz ve herkesin bu konuda bilinçli olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu arada, sizin de WordPress altyapısına dayalı bir sistem kullandığınızı görüyoruz. Bildiğiniz üzere, WordPress de açık kaynaklı bir platform olarak büyük bir kullanıcı kitlesine hizmet veriyor. Bu tür sistemlerde güvenlik açıklarını kapatmak ve düzenli bakım yapmak, sistemin güvenliğini sağlamak adına her zaman kritik bir öneme sahiptir.
Amacımız, hem kullanıcılarımıza güvenli bir platform sunmak hem de sektörde dijitalleşmeye katkı sağlamaktır. Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. 😊
Öncelikle Elinize emeğinize sağlık. Yorumum İnş’ALLAH üzmemiştir sizi, ama en çokta benim hoşuma gitti verdiğiniz cevap. Eminim ki ben gibi son kullanıcıda rahatlamıştır bunu görünce. Artık insanlar neyi seçeceğine karar veremiyor. Bu açıklamanızdan dolayı insanların fikride değişir diye düşünüyorum. İyi satışlar iyi çalışmalar diliyorum.