TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik evergreen mi hocam? Yapay zeka araçlarının premiumunu almak zorunda kalacak mıyız? Gün de 1 video yerine birden çok video eklersek gelir ve izlenme olumlu yönde artar mı? Herkese aynı niş alan mı verilecek? Alan niş olduğu için bir müddet sonra içerik üretmekte zorlanır mıyız? Şimdiden teşekkürler, bol kazançlar.
Merhaba evergreen değil premiureum almak zorunda değilsiniz. Günde 1 video ideal oluyor olumlu yönde maalesef başlangıç için artmıyor ancak birden fazla kanal açabilirsiniz. Her kanala günde 1 içerik şeklinde herkese farklı niş alan vereceğim. İçerik sınırsız üretmekte zorluk çekmezsiniz

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, geçerli ödeme kanıtları ile beraber dm atarsanız bende talibim. eğer methodu doğru şekilde çalışırsa ödeme yapmakla beraber etrafımdakı arkadaşlarımıda sizden ürün almaya teşvik ederim. ama ödeme kanıtı ve s. olmadan lütfen dm atmayın. gerçekten denedinizmi merak ediyorum
Merhaba Nasıl bir ödeme kanıtı istiyorsunuz anlayamadım hocam siz bellir bir yere ulaştığınız zaman ödeme yapıyorsunuz zaten bunun için kanıt gerekmiyor ki kanıtın kendisi siz oluyorsunuz

Volkeynnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sa hocam bu kanal shorts videolar üzerine mi yoksa uzun videolar üzerine mi olacak ? Bir de eğitimi tamamlamadan çıkarsak ne olacak ödeme talep edilecek mi ?
Merhaba eğitimi gördükten veya denedikten sonra yapamayandaha doğrusu yapmaktan vazgeçen arkadaşlar ödeme yapmadan eğitimden çıkabilirler. Uzun videolar olacak

by_tmrci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selma hocam, içerler shorts mu, bir de sagdan soldan resim alacakmıyiz alacaksak bunlarin telif olma durumu var mi? kisaca yt acisindan telif, spam vb yeme ihtimali var mi?
- videolar kac dklik.
- ornek kanal varsa ozelden atar mısınız?

Merhaba görselleri sağdan soldan alacağız isteyen arkadaşlar özgünleştirebilir ancak telif konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Spamda yapmıyoruz tamamen özgün ve legal yollardan ilerliyoruz video süreleri 10dk ortalama olacak short içerik paylaşmayacağız uzun videolar olacak tamamı.

eger illegal, yt politikalarina aykırı bir durum yoksa egitime beni yazabilirsiniz.
İllegal veya politikaya aykırı bir durum yok katılmak isterseniz whatsappdan iletişime geçebilirsiniz

r10maina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende ilgileniyorum.
örnek varsa ne yapacağım hakkında fikrim olsun.
shots mu normal videomu birde
Uzun videolar hocam shorts videoları yayınlamayacağız videolar yatay ve 10+ dakika olacak.

Katılmak isteyen üyelik tarihi eski ve ticaret sayıları yüksek arkadaşlar whatsappdan iletişime geçebilirler ardından konuyu sileceğim