Alpagu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tr.gg sonra sitemynet sonra dedim neden ucretli acmayim dedim yagmurgulu.org açmıştım sonra hacklendi hırs yaptım. Filan derken devam ettim 😁
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tr.gg uzantılarla siteler açardık sonra .tk uzantılar vardı. Oyun tarzı site açmıştım o zamanlar 200 üzeri hiti vardı o tarihlere göre güzeldi. Sonra biri şikayet mi ne etti kapandı nedense. İlk işletim sistemimde vistaydı hataları bitmezdi. Ondan öncesi zaten net cafe mircler falan
fatihinizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Radyo sitesi açmıştım 😂😂
Bylider38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sene 2005 ablamın bölümü bilgisayar idi öğretmenleri proje vermiş bunlara bilgisayar ile ilgi bir proje geliştirin fln diye bende bilgisayar ile ilgili bir vbulletin kurmuştum. Sonrasındada kendimi geliştirmek istesemde aile şartları buna izin vermedi 33 yaşındayım ve amatör bir web tasarımcıyım halen 😊
The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vbullettin ile kurduğum forum sitesi rockindark.net vardı

O sıralar rock müziğe gönül vermiştik.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1997 yılında kullandım ilk kez interneti. Önce sohbet siteleri, sonra geyik siteleri vs. derken, 2005 yılında forum sitelerine merak saldım. Birkaç forum sitesi kurdum ve birkaçında yöneticilik yaptım. Sanırım 2009 yılında ilk kez tripod.com tabanlı internet sitemi yapmıştım. Ancak profesyonel anlamda ilk web sitemi, 2010 yılında kurdum. Yahşi Cazibe dizisinin web sitesini açmıştım. Yahsicazibe.tv idi adresi Nereden nereye.
alfonzofaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Joomla ile bir haber sitesi yapmaya çalışmıştım. Ücretsiz bir domaindi. Ama .com uzantılı ilk sitem bir vbulletin forumdu. O zamanlar forum kültürü vardı. 2008 falan. Eski güzel günler...
Yorumlarınız çok kıymetli

Bu vesileyle geçmişimizi yad ediyoruz.

R10'u seviyorum ya ❤️