Geçen sene adsense üzerinden aylık 8.000 kazanç sağlıyordum, şöyle bir gelir artışı olması gerek mantıken
o dönemden bu yana hitlerimi 3 katına çıkarttım ortalama aylık 24.000 tl kazanmam gerekti.
geçen sene ile bu sene arasında enflasyonlardan dolayı 2 kat geliri artışı olsa 48.000 tl aylık kazanç sağlamam gerek.
Ama şuan hem hitlerimi 3 katına çıkartma durumum, hemde geçen seneye göre reklam fiyat farkından dolayı x2 daha fazla kazanmam gerek iken aylık yine aynı miktar kazanmaktayım.
Gel gelelim, baya bi konuyu okudum "Gösterim Başı kazanç" sistemine geçmiş.
1.000 reklam gösterimine 25 TL kazanıyorum.
1.000 reklam gösteriminde 1 tıklama olsada, 30 tıklama olsada kazanç sabit 25 tl
Tüm adsense yayıncılarında mı böyle, yeni bir adsense hesabı açsam yine tıklamaya para vermeyecek mi.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim.
Tüm adsense hesaplarında durum aynı mı arkadaşlar, kafayı yemelik bir durum içerisindeyim
Kansız hocam bu adsense geçen ay 22'sinde benim hesabıda gösterime geçirdi ilk 2 gün sonra gelir %50 60 düştü bende 4-5 gün böyle bekledim sonra gelir madem bu kadar düşük diye bende adsterra banner reklamı koydum ertesi gün geri tıklama saymaya başladı
https://prnt.sc/OXH-Mk36BRsx sonrasında toparladı eski haline döndü